Liviu Dragnea, infirmă cooptarea de jurnaliști în PSD: "Nu îl avem pe liste nici pe Căutiș, nici pe Șandru"

Publicat: 10 10. 2016, 22:48

Un întreg scandal a izbunit în PSD după anunțul candidaturii jurnalistului Alex Căutiș pe listele de parlamentare de la Constanța. Ziaristul era cunoscut pentru că în întreaga sa carieră a criticat activitatea social-democraților și chiar a susținut că unul dintre obiectivele sale este să se bată cu "hidra roșie" a PSD. (Detalii AICI)

Primul care a reacționat pe anunțul jurnalistului a fost fostul premier Victor Ponta care și-a arătat nemulțumirea și opoziția față de prezența sa pe liste. (Detalii AICI).

Într-o intervenție în cadrul unei emisiuni la Antena 3, președintele PSD Liviu Dragnea a ținut să infirme prezența acestuia pe liste și să precizeze că listele vor trece pe la el pentru aprobare înainte de a fi depuse.

"L-am sunat pe președintele PSD Constanța care e în spital. Mâine o să vorbim. Listele se semnează de către președintele partidului. Ar fi cel puțin ciudat, dacă nu exotic, ca el să fie pe liste. Aș fi îngrozit ca domnul Teodorovici să plece din partid dacă va veni Căutiș, nu îmi permit așa ceva! Deocamdată, nu îl avem pe liste nici pe Căutiș, nici pe Șandru. Listele le semnez eu, le spun cu modestie. Nu le semnez dormind" a afirmat Liviu Dragnea.