Liviu Dragnea, înaintea ședinței CExN al PSD, în care ar trebui să se discute demisia sa: Eu nu mă joc cu demisia (VIDEO)

Liviu Dragnea, înaintea ședinței CExN al PSD, în care ar trebui să se discute demisia sa: Eu nu mă joc cu demisia (VIDEO)
Foto: B1 TV

Liviu Dragnea a declarat miercuri înaintea ședinței Comitetului Executiv Naţional al PSD în cadrul căruia urmează să fie discutată demisia sa din funcția de preşedintelui executiv al partidului că în cadrul ședinței se va ”închide” acestă situație.

”Nu m-a deranjat faptul că a fost amânat CExN-ul. Nu eram într-o stare foarte stabilă atuncă ca să mă tot joc cu demisia. Am spus-o de vineri, ne-am întâlnit luni, nu s-a finalizat o discuție, miercuri nu s-a ținut Comitetul Executiv. În sfârșit se ține astăzi, astăzi o închidem, într-un fel sau altul, pentru că partidul nu poate să stea în discuția asta permanentă.

Întrebat ce reacții a primit din teritoriu după ce și-a dat demisia, Liviu Dragnea a răspuns că a primit foarte multe telefoane.

”După ce mi-am dat demisia au fost telefoane și mai multe și mesaje și mai multe. Concluziile o să le spun în Comitetul Executiv”, a mai precizat Dragnea.

În urma condamnării cu suspendare în dosarul Referendumului, Liviu Dragnea a anunțat, pe 15 mai, că a demisionat din postul de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, menționând în şedinţa Biroului Permanent al PSD îşi va depune mandatul de preşedinte executiv al partidului.

Luni, 18 mai, în şedinţa Biroului Permanent Naţional, Dragnea şi-a depus mandatul de preşedinte executiv, dar vicepreşedinţii PSD nu au acceptat retragerea din funcţie a acestuia, Victor Ponta anunţând că miercuri, ora 16.00, a fost programată o şedinţă a Comitetului Executiv în care urma să fie luată o decizie.

Ulterior, ședința a fost amânată pe motiv că tot miercuri, la ora 16.30, era organizată la Palatul Cotroceni ceremonia de depunere a jurământului de către noul ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Liviu Dragnea, înaintea ședinței CExN al PSD, în care ar trebui să se discute demisia sa

Urmăriți B1TV.ro și pe
`