Liviu Dragnea: În 4-5 ani am putea avea pentru prima dată în România un prim-ministru frumos şi căsătorit cu un bărbat, dat de PSD

Liviu Dragnea: În 4-5 ani am putea avea pentru prima dată în România un prim-ministru frumos şi căsătorit cu un bărbat, dat de PSD
Foto: b365.ro

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, este de părere că în 4-5 ani, partidul ar putea da un premier femeie.

„Avem o colegă care este comisar european, avem colege în Guvern, avem colege în Parlament, avem colege în administraţia locală, dar nu avem, de exemplu, nu am avut până acum curajul să ne propunem ca, în 4-5 ani, PSD să dea un premier femeie acestei ţări. Am putea avea pentru prima dată în România un prim-ministru frumos şi căsătorit cu un bărbat. Nu că Victor nu este un băiat frumos şi tânăr. Dar cred că am putea să ne punem ca obiectiv acest lucru. Eu cred că în 4-5 ani România ar putea fi pregătită să aibă un Guvern condus de o femeie, cu toate avantajele care derivă din acest lucru”, a declarat social democratul.

Dragnea a precizat că „femeile din PSD i-au fost credincioase acestui partid poate mai mult decât unii bărbaţi”, scrie Mediafax.

De altfel, s-a declarat de acord cu propunerea Organizaţiei de Femei a PSD ca, la viitoarele alegeri, 30 la sută din candidaţii social-democraţi să fie femei.

Dragnea a spus că nu are nimic împotrivă ca PSD să propună un preşedinte de Consiliu Judeţean femeie, sfătuind conducerea Organizaţiei de Femei să propună acest lucru chiar la Teleorman.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`