Liviu Dragnea, după ședința PSD: Toți colegii le-au cerut să nu demisioneze. Intrăm într-o zonă periculoasă (VIDEO)

Publicat: 25 09. 2017, 15:40

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat la finalul ședinței partidului privind soarta în guvern a lui Sevil Shhaideh și Rovana Plumb că partidul său adunat în Biroul Permanent Național a decis în unanimitate ca cele două ministre să nu demisioneze din guvern ca urmare a faptului că sunt cercetate de către DNA privind trecerea lacului Belina de la Apele Române la CJ Teleorman.

"Toți colegii din Biroul Permanent Național și domnul Tăriceanu le-au cerut ferm să nu demisioneze.

S-a discutat mult despre pozițiile în care se află cele doua, Dezvoltare și Fonduri Europene, două pozitii cheie cu obiective asumate foarte serioase și strategice.

Alte motive pentru ca cele două să rămână țin de natura celor două acte normative și anume transferul unui imobil de la public la public. Ca să înțelegem despre ce e vorba, este vorba de un transfer al unui imobil din domneiul public al statului la o administrație locală, așa cum sute și vor mai fi.

Un astfel de precedent este pericurlos. Și acum suntem solicitați și sunt susțineri publice și de la parlamanentari ai altor partide și de la autorități locale pentru a fi transferarate imobile.

Nu poate fi acceptată și este periculoasă această abordare să spui că e un prejudiciu adus statului când e un schimb public- public", a afirmat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea. după ședința PSD: Toți colegii le-au cerut să nu demisioneze. Intrăm într-o zonă periculoasă

#DIRECT_ONE_1sfw11#