Liviu Dragnea: Dinamica din relaţiile economice româno-olandeze sperăm să se reflecte şi în dinamica relaţiilor politice

Liviu Dragnea: Dinamica din relaţiile economice româno-olandeze sperăm să se reflecte şi în dinamica relaţiilor politice

Vicepremierul Liviu dragnea a declarat, joi, la întrevederea cu președintele Senatului Olandei, că speră ca dinamica din relațiile economice româno-olandeze să se reflecte și în dinamica relațiilor politice.

Se pare că astăzi este o zi dedicată în întregime relaţiilor dintre România şi Regatul Ţărilor de Jos care se va încheia cu meciul de diseară dintre Ajax Amsterdam şi Steaua. Ne exprimăm aprecierea faţă de nivelul de dezvoltare al relaţiilor economice dintre România şi Olanda şi sperăm ca dinamica din relaţiile economice să se poată reflecta şi în dinamica relaţiilor politice. Vizita dumneavoastră este un semnal important pentru România, dar şi pentru mediul de afaceri olandez. Olanda este pe primul loc în ceea ce priveşte investiţiile străine în România„, a spus vicepremierul, citat de Agerpres.

Președintele Senatului Olandei, Fred de Graaf, efectuează, între 21 și 23 februarie, o vizită oficială la București, la invitația lui Crin Antonescu.Vizita este „în cadrul demersurilor de consolidare a relaţiilor bilaterale dintre România şi Olanda„. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`