Liviu Dragnea, despre strategia PSD: Trebuie să pregătim o generație de lideri tineri (VIDEO)

Publicat: 30 07. 2015, 13:16
Foto: B1 TV

Liviu Dragnea a anunțat joi principalele obiective care vor ajuta PSD să se redefinească ca formațiune politcă, printre acestea numărându-se și pregătirea unei generații de lideri tineri, care să vină după ”generația de succes a lui Victor Ponta”, după cum a spus președintele interimar al partidului, informează B1 TV.

”Vom acorda o atenție deosebită tinerilor pentru a se implica în politică, fie ca membri, fie ca simpatizanți. Sunt mulți tineri care vor să susțină acest partid, dar care nu vor să se înregimenteze politc. Trebuie să pregătim o nouă generație de lideri tineri PSD care să vină după generația de succes reprezentată de Victor Ponta”, a declarat Drganea.

Acesta a mai menționat faptul că vor fi organizate dezbateri și în mediul online, pentru că ”este timpul să depășim nivelul de like-uri de pe facebook”.

”Vom realiza o platformă prin care tinerii să zică cum cred ei că trebuie să fie componenta de tineret din PSD, cum văd rezolvarea problemelor din această țară”, a mai spus Liviu Dragnea.

De asemenea, potrivit președintelui interimar PSD, vor fi reactivate cluburile social democrate, în special în jurul tinerilor. Totodată, femeile și pensionarii din PSD vor dezvolta tipuri de acțiuni concrete care să presupunăp actiunți directe cu categoriile sociale respective.

Liviu Dragnea, despre strategia PSD: Trebuie să pregătim o generație de lideri tineri