Liviu Dragnea, despre relația PSD-UNPR: "Nu avem de gând să rupem această alianță" (VIDEO)

Liviu Dragnea, despre relația PSD-UNPR: "Nu avem de gând să rupem această alianță" (VIDEO)
foto: b1.ro

Președintele Partidului Social Democrat Liviu Dragnea a vorbit despre situația alianței cu UNPR, în contextul în care, potrivit ultimelor informații care circulă în spațiul public, aceștia din urmă negociază cu PNL.

"Am avut o întâlnire a Biroului Permanent Național în care am avut un subiect principal de discutat, despre relația noastră cu UNPR. Decizia noastră după această întâlnire în urma discuțiilor este clară: avem aceeași poziție față de partenerii noștri din alianța de centru stânga. Nu avem de gând să rupem această alianță. Niciodată nu am distrus sau nu am rupt o alianță pe care am avut-o. Sperăm ca astăzi, mâine, zilele următoare, conducerea UNPR să aibă o poziție clară față de toate informațiile care au ieșit în spațiul public în legătură cu o posibilă fuziune cu PNL. Când vom avea această poziție publică, ne vom întâlni din nou și vom stabili calendarul întâlnirilor pentru a decide împreună în ce formă mergem în alegerile parlamentare din toamnă", a declarat Dragnea.

Acesta a fost întrebat dacă a avut vreo discuție în acest sens cu președintele UNPR, Valeriu Steriu.

"Eu port discuții instituționale cu președintele ales al UNPR pentru că așa mi se pare firesc. Regret ce s-a întâmplat până acum, îmi pare rău că s-a ajuns în situația asta. Colegii mei nu au nimic împotriva continuării colaborării cu UNPR. Din păcate, este foarte posibil ca în două județe să nu se mai poată, în Timiș și în Maramureș. Cu cât apare mai repede o clarificare din partea UNPR, cu atât relațiile vor reveni la normal", a explicat acesta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`