Liviu Dragnea despre declarațiile Gabrielei Firea: "Cineva vrea să preia Bucureştiul. Sunt interese politice foarte mari în Bucureşti din partea unui grup de interese"

Publicat: 12 09. 2016, 20:34

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat luni într-o emisiune tv, declarațiile primarului Gabriela Firea care a amenințat că își va da demisia în cazul în care sistemul va fi mai tare decât ea și nu va putea să realizeze ce își dorește.

"Gabi Firea nu pleacă acasă. Nu cedăm. Nu acceptăm execuţiile. Am discutat cu ea şi i-am spus mereu să se aştepte la presiune mare din partea unor grupuri de interese din jurul primăriei. Au toată susţinerea mea. Sunt convins că sunt presiuni şi ameninţări. Le-am zis că la orice lucru de genul acesta, să anunţe organele abilitate" a afirmat Dragnea pentru RTV, conform stiripesurse.ro.

"Cineva vrea să preia Bucureştiul. Sunt interese politice foarte mari în Bucureşti din partea unui grup de interese. Există şi un interes al adversarilor politici ca să poată să o critice pe doamna Firea" a dezvăluit liderul PSD.

Primarul Capitalei declarase luni cu ocazia deschiderii anului școlar că "Vă spun cu toată sinceritatea, în fața sfintei cărți prefer să îmi dau demisia dacă voi observa că sistemul e mai tare ca mine" (Detalii AICI).