Liviu Dragnea despre declarațiile Gabrielei Firea: "Cineva vrea să preia Bucureştiul. Sunt interese politice foarte mari în Bucureşti din partea unui grup de interese"

Liviu Dragnea despre declarațiile Gabrielei Firea: "Cineva vrea să preia Bucureştiul. Sunt interese politice foarte mari în Bucureşti din partea unui grup de interese"

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat luni într-o emisiune tv, declarațiile primarului Gabriela Firea care a amenințat că își va da demisia în cazul în care sistemul va fi mai tare decât ea și nu va putea să realizeze ce își dorește.

"Gabi Firea nu pleacă acasă. Nu cedăm. Nu acceptăm execuţiile. Am discutat cu ea şi i-am spus mereu să se aştepte la presiune mare din partea unor grupuri de interese din jurul primăriei. Au toată susţinerea mea. Sunt convins că sunt presiuni şi ameninţări. Le-am zis că la orice lucru de genul acesta, să anunţe organele abilitate" a afirmat Dragnea pentru RTV, conform stiripesurse.ro.

"Cineva vrea să preia Bucureştiul. Sunt interese politice foarte mari în Bucureşti din partea unui grup de interese. Există şi un interes al adversarilor politici ca să poată să o critice pe doamna Firea" a dezvăluit liderul PSD.

Primarul Capitalei declarase luni cu ocazia deschiderii anului școlar că "Vă spun cu toată sinceritatea, în fața sfintei cărți prefer să îmi dau demisia dacă voi observa că sistemul e mai tare ca mine" (Detalii AICI).

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:27 - Inundațiile din Galați au provocat pagube majore. O ambulanță a fost luată de viitură, iar echipajul a fost la un pas de moarte
19:25 - Adevăratele motive pentru care Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au decis, de fapt, să se despartă. Detalii neștiute au ieșit la iveală
19:09 - O explozie nucleară ar putea salva Pământul de un asteroid de mari dimensiuni, spun oamenii de știință
19:08 - Florian Bodog îl contrazice pe Cîțu: Nu are nicio credibilitate. Eu nici nu cred că există o astfel de decizie. Probabil că o fi visat rău azi noapte (VIDEO)
18:52 - Care sunt cele mai frumoase cinci destinații de vacanță pe timp de toamnă. Câteva sunt foarte aproape de România
18:49 - Radu Miruță, despre decorarea lui Aurelian Bădulescu: O degradare a semnificației decorațiilor din partea Președintelui. Iohannis pare că își depășește recordurile de penibilitate în fiecare zi (VIDEO)
18:36 - Dani Oțil, uimit de ce se întâmplă în noul sezon Power Couple: „Mă uit la prima probă și nici nu îmi vine să …”
18:30 - Mesajul lăsat de bărbatul suspectat că a încercat să îl asasineze pe Donald Trump. Îi îndemna pe alții „să ducă treaba la capăt” și oferea și o recompensă
18:07 - Marcel Boloș: Nu s-a pus problema să lucrăm la impozitul progresiv. Rămânem cu cota unică, care știm că a produs mult bine pentru toți românii (VIDEO)
18:04 - Ce trebuie să facem de fiecare dată când tăiem o ceapă. Trucul simplu și ingenios care ne scapă de o mare problemă