Liviu Dragnea, despre alegerile de duminică: Am distribuit patru milioane de chestionare pentru cetățeni, cu scopul construirii unui program politic al PSD (VIDEO)

Publicat: 09 10. 2015, 12:51

Liviu Dragnea a vorbit vineri, la sediul PSD, despre alegerile care vor avea loc duminică pentru desemnarea președintelui social democraților.

Social democratul a precizat că „am rugat să fie conștienți toți membrii de importanța acțiunii de duminică, alegeri în care toți membrii sunt așteptați să voteze”.

„Din punct de vedere organizatoric, să se asigure condiții civilizate și a se lua măsurile pentru siguranța votului, să respecte procedurile stabilite prin regulament – amplasarea sediilor, să nu fie în restaurante sau magazine, spații comerciale”, a spus Dragnea că a cerut șefilor locali ai PSD.

În același timp, dacă alegerile nu vor avea loc în sediile PSD, Dragnea a subliniat că e necesar ca pentru „spațiile de vot să fie încheiate convenții, contracte de închiriere”.

Președintele interimar al PSD a solicitat ca secțiile de vot să fie vizilie și anunțate, cu toate datele de indentificare, dar și ca presa locală să fie invitată cu scopul de a fi organizată o acțiune foarte transparentă.

Liviu Dragnea a subliniat că pentru cetățeni au fost create chestionare care urmează a fi distribuite, cu scopul de a construi un program politic al PSD. Consultarea perioadică a cetățenilor urmează să aibă o ritmicitate de o lună și jumătate și se va întinde până la alegerile parlamentare.

„Am distribuit patru milioane de chestionare. Vor fi puse pe site, plus toată procedura și datele privind organizarea scrutinului de duminică”, a precizat social democratul.

Liviu Dragnea, despre alegerile de duminică