Dragnea, după ce Vâlcov l-a asemănat pe Iohannis cu Hitler: Și doamna premier l-a certat foarte mult! Și eu îmi cer scuze!

Publicat: 30 09. 2018, 21:10

Liviu Dragnea a avut o reacție critică după ce Darius Vâlcov a postat pe Facebook o imagine cu preşedintele Klaus Iohannis în chip de nazist.

”Vreau să spun public că mă delimitez de tipul ăsta de atitudini. Nu sunt de acord cu tipul ăsta de acţiuni, din partea nimănui, nu doar a domnului Vâlcov. Atitudinea faţă de comunitatea germană trebuie să fie corectă şi normală. L-a certat foarte mult doamna prim-ministru”, a declarat Liviu Dragnea, la RTV.

Dragnea a ținut să prezinte și el scuze pentru acest incident: ”Ştiu că (Vâlcov) şi-a cerut şi scuze. Nu pot apăra răul făcut. Și eu îmi cer scuze şi sper ca niciun alt coleg să nu facă aşa ceva. Noi nu suntem aşa”.

La începutul lunii septembrie, Darius Vâlcov, un apropiat al lui Dragnea și consilierul premierului Dăncilă, a postat pe Facebook un clip care sugera că #rezist și Forumul Democratic al Germanilor din România sunt organizații naziste. În același clip apărea și o poză cu Iohannis având mustață precum cea a lui Hiter.