Liviu Dragnea: Azi îmi înregistrez demisia la PSD. Nu cred că este în regulă să mai fiu președinte executiv în această situație (VIDEO)

Liviu Dragnea: Azi îmi înregistrez demisia la PSD. Nu cred că este în regulă să mai fiu președinte executiv în această situație (VIDEO)

Liviu Dragnea își înregistrează miercuri demisia din funcția de președinte executiv al PSD, după ce marți și-a depus demisia în cadrul ședinței de partid, informează B1 TV.

„Azi îmi înregistrez demisia la PSD. Nu cred că este în regulă să mai fiu președinte executiv în această situație”, a declarat Dragnea, făcând referire la condamnarea sa în dosarul Referendumului.

„Dacă  va fi altul rezultatul, vom vedea. Acum am reacționat la un fapt”, a mai explicat acesta.

De asemenea, Dragnea a mai amintit și că este dispus să ajute partidul în continuare.

„Eu sunt dispus să ajut partidul cu toate forțele mele, partidul va hotărâ cum vor dori să-i ajut”, a mai spus el.

Între timp PSD a amânat ședința în cazul lui Liviu Dragnea, motivată de depunerea jurământului de investire a noului ministru al Dezvoltării, Sevil Shhaideh. (Detalii AICI)

„Mandatul meu a fost depus. Toți colegii au respins această idee și au decis, după o discuție lungă, ca decizia să se ia miercuri la Comitetul Executiv Național”, a spus Liviu Dragnea, marți, după ședința PSD.

Dragnea şi-a anunţat intenţia de a renunţa la funcția de preşedinte executiv al PSD, după ce a demisionat din Guvern. Liderii organizaţiilor din ţară îi cer să rămână în PSD.

Şi organizaţia de Bihor şi-a anunţat sustinerea pentru Liviu Dragnea şi spune că decizia din dosarul referendumului este un precedent pericolos pentru orice lider politic, lucru susținut şi de PSD Arad.

Liviu Dragnea își înregistrează demisia la PSD

Urmăriți B1TV.ro și pe
`