Liviu Dragnea, avertizează: Dacă PSD iese pe locul doi în alegeri o să-mi dau demisia

Liviu Dragnea, avertizează: Dacă PSD iese pe locul doi în alegeri o să-mi dau demisia
Foto: monitorulcj.ro

Liviu Dragnea, președintele PSD, a făcut un anunț șocant, am putea spune. Acesta a precizat că în cazul în care partidul său nu va câștiga alegerile locale, el se va retrage din funcție.
În același timp, liderul PSD afirmă că nu crede că partidul său va pierde, subliniind faptul că atât timp cât va "fi viu și liber" va fi șeful PSD-ului.

În plus, Dragnea a vorbit și despre ziua în care a primit sentința în dosarul Referundumului, precizând că a hotărât să nu abandoneze partidul din cauza faptului că o eventuală plecare a sa ar fi dus la conflicte interne.

"Eu nu mi-am permis să fac așa ceva partidului și, cu toată supărarea și frustrarea, am rămas în această funcție și am anunțat un lucru firesc — după alegerile locale ne vom întâlni în același format — Comitetul Executiv Național — și vom stabili împreună calea de urmat, în funcție de rezultatele alegerilor.

Dacă vom câștiga aceste alegeri locale, ar fi destul de dificil să explici că pleci după o victorie. Dacă rezultatul va fi prost, atunci înseamnă că decizia mea a fost greșită și o să plec. Rezultat prost înseamnă să fim pe locul doi la aceste alegeri. Când câștigi alegerile ești pe primul loc. Deci, dacă pierdem și ieșim pe locul doi, o să-mi dau demisia sigur, mă retrag. Dacă o să rămânem pe primul loc, o să decidem împreună", a declarat Liviu Dragnea la un post de televiziune, potrivit Agerpres.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`