Liviu Dragnea: Au fost dispute în USL și vor mai fi, dar nu se va rupe din cauza numirii șefilor la DNA și Parchetul General

Liviu Dragnea: Au fost dispute în USL și vor mai fi, dar nu se va rupe din cauza numirii șefilor la DNA și Parchetul General

Vicepremierul Liviu Dragnea a recunoscut existenţa unor tensiuni în USL pe tema numirii procurorilor şefi la DNA şi la Parchetul General, însă a precizat că în interiorul PSD nu a existat nicio discuţie pe acest subiect.

 „E posibil să existe neînțelegeri în alianță pe această temă, dar în PSD nu s-a ridicat niciodată problema de procurori. Noi în partid nu am discutat și nu vom discuta pe acest subiect. Victor Ponta este ministrul interimar al Justiţiei, are toate competenţele stabilite de lege să facă aceste propuneri şi noi am luat decizia că nu discutăm în partid care să fie propunerile pe care să le facă Victor Ponta. Pentru că, ce ar fi însemnat? Ar fi însemnat la noi la BPN să vină fiecare membru cu câte un procuror de mână, să facem un casting şi să alegem. Nu se poate aşa ceva„, a spus Dragnea.

Secretarul general al PSD a declarat că nu crede că această dispută între PNL și PSD să ducă la ruperea Uniunii Social Liberale.

Nu sunt așa panicat, USL merge în continuare, au mai fost dispute și vor mai fi, dar nu se va rupe din acest subiect. USL e mult prea importantă”, a mai spus Liviu Dragnea.

Dragnea: Nu se rupe USL din cauza numirii procurorilor

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`