Liviu Dragnea: Adversarii PSD fac presiuni pentru ca legislația electorală să fie modificată

Liviu Dragnea: Adversarii PSD fac presiuni pentru ca legislația electorală să fie modificată
Foto: ziarulteleormanul.ro

Liviu Dragnea, președintele social-democraților a avut o întâlnire, miercuri, la Bruxelles cu președintele Parlamentului European, Martin Schulz, ocazie pentru care și-a declarat nemulțumirea, declarând că adversarii politici ai PSD fac presiuni Guvernului pentru modificarea legii electorale, informează Agerpres.

Conform unui comunicat PSD, liderul social democraților a prezentat la Bruxelles situația politică din țara noastră, precizând că partidul pe care îl conduce a demarat un program de modernizare a partidului și o deschidere către cetățeni cu privire la alegerile ce vor avea loc în acest an.

„În acest context, președintele Dragnea a menționat și faptul că adversarii politici ai PSD fac presiuni mari asupra Guvernului pentru ca legislația electorală să fie modificată prin Ordonanță de Urgență, ceea ce este inacceptabil din partea Partidului Social Democrat, care ia în calcul inclusiv boicotarea alegerilor locale”, potrivit comunicatului.

Schulz a propus ca cele două conduceri ale partidelor social-dmocrate din România și Germania să se întâlnească la primăvară.

Alte subiecte pe care cei doi le-au dezbătut au fost criza refugiaților și situația tensionată din Republica Moldova.

 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`