Liviu Dragnea: Acest guvern, această coaliție, nu susține interesele românilor. Klaus Iohannis și Dacian Cioloș lucrează la ordinele conducerii PNL (VIDEO)

Publicat: 25 10. 2016, 16:45
Foto: B1 TV

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a atacat marți, la ședința Comitetului Executiv al PSD, pe președintele Klaus Iohannis și premierul Dacian Cioloș în contextul în sesizării Curții Constituționale de către Guvern cu privire la două legi.

Dragnea a precizat că țara este condusă de o coaliție Iohannis-Cioloș-PNL, care nu susține interesele românilor.

Referindu-se la faptul că Executivul a atacat la CCR legea conversiei creditelor în franci elvețieni la cursul istoric, Dragnea a afirmat: ”În unele cazuri vorbeam de un contract de sclavie, nu de împrumut. Toată lumea a votat această lege și această lege a fost atacată la CCR de acest guvern Iohannis-Cioloș-PNL”.

”Azi am aprobat în Parlament o lege prin care se elimină 102 taxe, pe care românii nu le voiau eliminate din cauza sumelor, ci pentru că reprezintă o cauză pentru umilire permanentă a sistemului public față de români. Azi, toate partidele au fost de acord și s-a aprobat în unanimitate acestă lege. De-abia ce a fost aprobată și am înțeles că doamna ministru al Finanțelor a spus că vor ataca și această lege la Curtea Constituțională.

Doar după aceste evenimente, pentru mine lucrurile sunt clare. Noi am susținut și susținem în continuare interesele românilor, iar acest guvern, această coaliție, nu susține interesele românilor. Nu mai vorbesc de subvențiile care nu au fost acordate la timp, de faptul că nu au vrut și nu vor să scadă prețul la medicamente.

Prin această lege de azi, care a fost votată de toți parlamentarii, dar imediat după vot, PNL a ieșit și a spus că va ataca legea pe care a votat-o. Bineînțeles că ordinul a fost executat imediat de miniștrii din acest Guvern”, a mai susp președintele PSD.

Liviu Dragnea: Acest guvern, această coaliție, nu susține interesele românilor. Klaus Iohannis și Dacian Cioloș lucrează la ordinele conducerii PNL

#DIRECT_ONE_kux5tn#

Liviu Dragnea a explicat și de ce a spus despre președinte și premier că sunt niște mincinoși.

”Astăzi i-am făcut mincinoși și pe Klaus Iohannis și pe Dacian Julien. Să vă spun de ce: în această sală, pe acest loc, anul trecut stătea domnul Dacian Julien. Codrin Ștefănescu l-a întrebat de trei ori dacă va rămâne premier tehnocrat și dacă se va implica în campania electorală și a spus că nu. Asta înseamnă că este mincinos.

Klaus Iohannis, și îi spun așa pentru că vorbim de campania electorală a PNL, la fel minicinos, pentru că și el ne-a garantat că este un premier tehnocrat și că nu se va implica în campanie. Avem de-a face cu doi mincinoși care lucrează la ordinele conducerii PNL”, a mai spus Liviu Dragnea.