Liderul PSD Brăila refuză să-i ceară scuze ziaristei jignite: Să mă duc la ea ca la „Iartă-mă”?

Publicat: 08 06. 2011, 13:21

Preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, refuză să-i ceară scuze jurnalistei pe care a jignit-o într-o conferinţă de presă. Liderul PSD Bărila susţine că şi-a cerut scuze doar public pentru reacţia sa şi că a decis să facă acest lucru în urma unei consultări cu preşedintele partidului, Victor Ponta.

„Eu dacă i-am cerut scuze? Nu, nu. Am cerut scuze direct în zona naţională pentru modul meu de adresare şi atât. Ce ar trebui să fac, să iau un buchet de flori şi să mă duc la ea ca la „Iartă-mă” cu un buchet de flori”? De ce nu o întrebaţi pe ea şi pe toţi care ne fac în tot felul de ani de zile, pentru că noi totuşi suntem aleşi de un judeţ”, a declarat Bunea Stancu, pentru gândul.info.

„Este drept că am avut o ieşire poate nepotrivită. Astfel de comportamente când accepţi o funcţie publică nu trebuie să le foloseşti. Este adevărat şi mi-am cerut scuze pentru asta public”, a mai spus preşedintele CJ Brăila.

„Sunt un om cu bun simţ”

Liderul social-democrat a lansat şi un avertisment cu privire la unele dovezi care să susţină spusele sale.

„Probabil că dacă lucrurile nu se vor aşeza aşa cum trebuie voi mai face şi alte declaraţii, că am dreptul să fac şi declaraţii nu numai să iau pumni în cap. M-am născut la ţară şi vreau să cred că sunt un om cu bun simţ”, a spus Bunea Stancu.

Panaramă, imbecilă, impertinentă

Preşedintele Consiliului Judeţean Brăila şi-a ieşit din fire la o conferinţă de presă, unde a început să jignească o jurnalistă din cauza unui articol publicat în Viaţa Brăilei. Social-democratul spune despre autoarea articolului că este “imbecilă”, “panaramă” și ”impertinentă” şi că se pricepe mai degrabă ”la stat cu sânii la soare să o pipăie primarii”.

Gheorghe Bunea Stancu nu este la primul incident de acest fel. Anul trecut, liderul social-democrat a avut alte cel puțin trei astfel de ieșiri, consumate la interval de câteva luni.

Vezi AICI mai multe despre ieşirile lui Bunea Stancu

Liderul PSD Brăila înjură o jurnalistă

http://static1.mediadirect.ro/mediaplayer/manager/preloader.swf

Embed: " />