Liderul PC, Daniel Constantin: Parlamentarii conservatori sunt gata imediat să se retragă din Parlament

Publicat: 23 01. 2012, 21:18
Foto: cotidianul.ro

Liderul PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, că parlamentarii conservatori sunt pregătiți să se retragă imediat din Parlament, în momentul în care această decizie va fi luată în USL, potrivit Mediafax.

Partidul Conservator este pregătit să se retragă imediat din Parlamentul României alături de colegii din Opoziţie, odată ce această decizie va fi luată în cadrul USL. Criza politică majoră pe care o traversează România astăzi este generată de Traian Băsescu şi Guvernul care-i este supus, iar demisia Opoziţiei din Parlament va genera o criză fără precedent în România„, se arată într-un comunicat emis de PC.

Această informare vine după ce liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat că parlamentarii liberali au decis să demisioneze din Parlament. Acesta a precizat că dorește ca și PSD și PC să se alinieze la această decizie.

Dacă PSD va decide, ca și celelalte două partide, să inițieze demisia în masă din Parlament, atunci s-ar putea ajunge la alegeri anticipate prin demisia tuturor parlamentarilor Opoziției.