Liderii PSD negociază cu PPDD înființarea unui protocol la nivel parlamentar

Liderii PSD negociază cu PPDD înființarea unui protocol la nivel parlamentar
Foto: zf.ro

Liderii PSD poartă noi discuții cu liderii PPDD, de această dată despre înființarea unui protocol la nivel parlamentar.

Până în prezent, discuţiile dintre social-democraţi şi reprezentanţii Partidului Poporului Dan Diaconescu s-au purtat doar la nivel local. Acestea ar putea fi extinse şi în Parlament, dacă va fi vorba de proiecte legislative comune.

Simona Mann şi Liviu Neagu discută la această oră la grupul PSD din Parlament. Potrivit unor surse, se vrea parafarea protocolului dintre cele două formaţiuni.

Există negocieri în legătură cu realizarea unor colaborări punctuale la nivelul Consiliilor Județene, dar și la nivelul guvernării și majorității parlamentare, susține deputatul PPDD Daniel Fenechiu.

Deputatul PPDD Daniel Fenechiu a declarat, în direct pentru postul nostru de televiziuni că este posibilă o alianţă parlamentară între PSD şi PPDD, dar că el personal nu este de acord cu o colaborare totală.

„Lucrurile s-au mișcat destul de repede după ce discuțiile referitoare la dreapta unită. O posibilă înțelegere vizează un draft de înțelegere, probabil se va lua o decizie, fără ca mecanismul statutar să fie afectat în vreun fel”, a spus Fenechiu.

Alianţa PSD-PPDD în teritoriu îşi arată deja primele roade. Social-democraţii au reuşit să preia puterea la Timişoara. În lipsa primarului liberal Nicolae Robu, plecat în vizită de lucru în Singapore, PSD a bătut palma cu PPDD şi cu PNŢCD şi a format o nouă majoritate în Consiliul Local Timişoara.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`