Liderii PSD îşi evaluează succesul de la alegeri, în Comitetul Executiv. Ponta: Nu e cazul de șampanie

Publicat: 14 06. 2012, 10:30

Liderii PSD s-au reunit joi  dimineață la Palatul Parlamentului pentru Comitetului Executiv Naţional, pentru a evalua succesul de la alegerile locale.

Cu această ocazie, premierul Victor Ponta și-a felicitat colegii pentru victorie, însă a subliniat că ”nu e cazul de șampanie” și că sărbătorirea va fi de scurtă durată.

”Aș vrea ca atunci când venim după niște alegeri locale  cu un rezultat excepțional să nu uităm de unde am plecat” a spus premierul.

”2012 este anul cu rezultattul cel mai spectaculos. Avem 22 de președinți de consilii județene, din 22 de candidați” a subliniat Ponta menționând victoria este importantă, mai ales că în fruntea Guvernului se află tot un social-democrat, pentru ”doar a treia oară în lunga istorie a partidului.

”Am avut 20 de candidați (pentru primării n.r.) din are 18 au câștigat” iar la Bucureștiavem doi primari de sector, iar dacă luptam din timp și mai hotărâți, puteam să avem chiar trei” a mai spus premeirul.

Faptul că şi PSD, şi PNL şi PC au câştigat mai mult decât aveau în 2008 dovedeşte faptul că ideea de a merge împreună sub forma USL a fost o idee corectă” consideră Victor Pota, fără a trece cu vederea votul negativ, care va trebui transforamat într-un vot pozitiv pentru alegerile parlamentare.

Ponta, la Comitetul Executiv Naţional

http://static.mediadirect.ro/player-preload/swf/preloader/preloader.swf

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_20364').select();" id="embed_text_20364" />