Libertatea: Marius Budăi, acuzat de o deputată PSD că ar fi consumat alcool și ar fi sunat-o noaptea

Publicat: 16 02. 2023, 14:42
Actualizat: 16 02. 2023, 14:46
Foto: Facebook/ Marius Constantin Budai

Marius Budăi, ministrul Muncii, este acuzat că ar fi provocat două episoade ce au alertat PSD, potrivit Libertatea. În august 2022, la un hotel din Olimp, el ar fi sunat-o noaptea pe o deputată, spun surse concordante din partid, iar în ianuarie 2023, la Hotelul Mara din Sinaia, ar fi fost protagonistul unui episod asemănător – sursele susțin că, în ambele cazuri, oficialul ar fi consumat alcool.

Jurnaliștii de la Libertatea spun că PSD a organizat mai multe evenimente la Olimp, în finalul lunii august, în pregătirea sesiunii parlamentare din toamna anului trecut, iar ministrul Muncii, potrivit surselor din partid, „se afla în stare de ebrietate” când s-a hotărât să o sune pe o colegă din formațiune.

Deputata era în cameră cu soțul său, iar martorii oculari spun că, văzând „insistența” lui Marius Budăi, soțul parlamentarei a reacționat și a avut „o discuție aprinsă cu ministrul” Muncii.

Marius Budăi, susțin colegii săi, a fost pus în situația de a prezenta scuze.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, plecase de la evenimentele de la Olimp încă din prima zi, din cauza unor probleme de familie.

Potrivit Libertatea, surse din partid susțin că Marcel Ciolacu i-ar fi cerut lui Marius Budăi „să înceteze să mai bea”.

Mai multe detalii pe Libertatea.ro