Liberalul Răzvan Sava a fost ales viceprimar al Capitalei: Consilierii generali urmează să voteze pentru desemnarea primarului interimar

Liberalul Răzvan Sava a fost ales viceprimar al Capitalei: Consilierii generali urmează să voteze pentru desemnarea primarului interimar
Foto: evz.ro

Consilierul general din Primăria Capitalei, liberalul Răzvan Sava a fost ales viceprimar al Capitalei, informează Mediafax.  Sava îl va înlocui pe colegul său Cornel Pieptea care a fost revocat din funcție alături de fostul primar interimar Ştefănel Dan Marin.

Următorul pas este ca membrii Consiliului General al Municipiului București (CGMB) să dea un vot pentru desemnarea primarului interimar al Capitalei.

Razvan Sava a fost propunerea PNl pentru funcția de primar general interimr. Consilierul independent Cristinel Deaconescu l-a propus pentru acest post pe consilierul PMP Lucian Iliescu.

Răzvan Sava a primit 35 de voturi „pentru”, în timp ce Iliescu a obţinut nouă voturi „pentru”.

Ștefănel Dan Marin a fost demis marți de la conducerea interimară a capitalei, în urma votului membrilor CGMB.

Marin era primar interimar din luna septamebrie, fiind numit în funcție după suspendarea lui Sorin Oprescu acuzat de fapte de corupţie. Odată cu Ștefănel Dan Marin a fost revocat din funcţia de viceprimar interimar, liberalul Cornel Pieptea. Cealaltă poziţie de viceprimar este ocupată de Dan Darabont, de la PSD.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`