Liberalul Marin Almăjanu din Teleorman a obținut cel mai mare scor de la alegeri: „Nu mă surprinde că am obținut 86%”

Publicat: 11 12. 2012, 11:32
Foto: pnl.ro

Liberalul Marin Almăjanu este politicianul care a obținut cele mai multe voturi la alegerile legislative din 9 decembrie.

Liderul PNL a fost votat de 86% dintre cetățenii din colegiul 6, județul Teleorman, unde a candidat pentru un nou mandat de deputat.

Numărul foarte mare de voturi se datorează faptului că știe să fie apropiat locuitorilor din colegiu, care l-au votat pentru al treilea mandat consecutiv, scrie Gândul.

Pe mine nu mă surprinde faptul că am obţinut 86%, că şi în urmă cu patru ani am obţinut 74%. Eu sunt un om simplu, căruia nu-i place să iasă în evidenţă. În colegiul meu intră 15 localităţi din mediul rural, 11 primari fiind de la PNL, deci am colaborat foarte bine. Faptele mele au făcut diferenţa la voturi, că dacă nu făceam nimic pentru oameni, nu mă votau. Sunt foarte multe realizări în colegiul acesta„, a declarat Almăjanu.

Liberalul se mândrește cu faptul că este un lider de bază în Teleorman, născut și crescut în județ, și colaborează foarte bine cu ceilalți primari, dar și locuitorii din județ.

M-a ajutat şi asta pentru că îi cunosc pe oameni, suntem bine sudaţi aici, că altfel nu mă votau pentru al treilea mandat consecutiv. Sfatul meu pentru ceilalţi candidaţi sau cei care vor să mai rămână de acum în colo în Parlament este să stea printre oameni, să vorbească cu lumea, să le cunoască problemele şi să-i ajute„, a mai spus Almăjanu.