Liberalul Cristian Bodea, atacuri acide la adresa lui Iohannis: PNL e coordonat de la Cotroceni. M-am săturat să ne dicteze niște oameni care habar nu au ce înseamnă politica de jos (VIDEO)

Liberalul Cristian Bodea, atacuri acide la adresa lui Iohannis: PNL e coordonat de la Cotroceni. M-am săturat să ne dicteze niște oameni care habar nu au ce înseamnă politica de jos (VIDEO)
foto: machiavelli.ro

Senatorul PNL Bihor, Cristian Bodea, a lansat atacuri dure la adresa președintelui Iohannis, după afișarea rezultatelor dezastruoase ale liberalilor la alegerile locale, afirmând chiar că președintele este vinovat de acest eșec, totul la B1 TV.

''Nu știu exact de ce sunt în partid, eu am observat că partidul e coordonat de la Cotroceni. Nu aș da vina pe Blaga și pe Alina, și eu am fost acolo și au aplaudat ordinele de sus. De aia am probleme cu Iohannis, vreau să mă delimitez, să nu ne dicteze Iohannis cine e candidat la Primăria București, cum au făcut cu Bușoi. PNL era partidul meu, ca și guvernul meu, ca și ce vrea el. Am căpătat o lecție, că Iohannis nu ne aduce 50%. Hai să gândim noi, nu să stăm după Iohannis pentru că Iohannis stă și doarme. Eu vreau un partid cu personalitate'', a afirmat Bodea.

''Munteanu făcea și mai mare rău. Asta a fost gândirea lor, că ei știu mai bine, cu figuri din astea de stil. De aia cer delimitarea, m-am săturat să ne dicteze de la Cotroceni niște oameni care habar nu au ce înseamnă politica de jos. Să plece toți cei care au fost implicați în asta. Noi (PNL – n.r.) la București nu am fost în spatele PSD, suntem la genunchii PSD. Asta nu mai înseamnă că ești partid mare. Să devenim al treilea partid în Capitală, ce înseamnă asta? Faliment, decizii proaste!'', a adăugat senatorul PNL Bihor.

Liberalul Cristian Bodea, atacuri acide la adresa lui Iohannis

#DIRECT_ONE_8galij#

Întrebat dacă a primit vreun ordin direct de la Cotroceni sau doar a urmărit mesajele de la televiziuni, acesta a mărturisit că membrilor PNL li s-a dictat că trebuie să îi ia apărarea lui Iohannis.

''În primul rând că eu vin de la Oradea și noi acolo am avut scoruri mari tot timpul. Noi suntem conduși de la București. Eu nu sunt supărat, vreau un partid care să nu se scufunde sub 20% la parlamentare. Eu sunt printre comunicatorii partidului, sau eram. Ce credeți că ni se transmite în permanență? Iohannis este bun, PNL este ocupat să îl apere pe Iohannis, asta era directiva: salvați-l pe Iohannis, scăpați-l pe Iohannis. El, în loc să dea o explicație clară, trebuia să iasă să își asume și să ia bobârnacele''.

Bodea a fost întrebat dacă situația actuală în care se găsește PNL îl face să simtă că nu mai aparține acestei formațiuni politice, iar replica acestuia a venit imediat.

''De ce să nu îmi mai găsesc locul? Să plec eu? Trebuie reformat total (PNL – n.r.) în acest moment, stabilit și găsit oameni noi și gata cu poveștile. Să plece ăia care au ratat la București, nu să plec eu, că nu e partidul loc. Eu am muncit și am scoruri mari la Oradea. Să plece cei care se cred ei șefi din oficiu pentru că sunt din București'', a declarat senatorul.

Cât despre ipoteza ca oamenii să fi votat pentru anumiți oameni și nu pentru partidul din care fac parte, Bodea a susținut această idee.

''Au votat oamenii pentru că am avut oameni. La București ne-am găsit tot felul de oameni ciudați. S-a votat Boc, s-a votat Bolojan, nu e normal să se voteze primarul''.

Întrebat dacă pe candidații la sectoarele Capitalei i-a tras în jos partidul, senatorul PNl a spus că: ''E tras în jos partidul prin strategia tâmpită cu Bușoi și nu au știut ce să comunice pentru că, pe București, se comunică poezii. Omul vrea să știe altceva. Întotdeauna PNL a fost varză la București.

Bodea a fost rugat să dea un nume pe care l-ar fi considerat câștigător la alegerile pentru Primăria Capitalei, acesta a afirmat că ''nu pot să vă dau nume pentru că nu se cultivă nume și oameni capabili (în PNL – n.r.), se cultivă doar lingăi'.

Dacă nu erau orgolii, se putea face o alianță ca să nu iasă PSD, asta spuneau sondajeșe. Dacă spuneau sondajele asta, puteau să meargă pe o alianță totală și câștiga și PNL jumătate, asta era o posibilă strategie'', a conchis senatorul PNL Bihor, Cristian Bodea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)