Liberalii au cerut amânarea discutării proiectului privind STS până la numirea unui nou ministru de Interne

Publicat: 10 02. 2014, 17:44
Foto: Agerpres.ro

Membrii liberali ai Comisiei de apărare a Camerei Deputaților au solicitat ca discutarea proiectului de lege privind trecerea STS în cadrul MAI să fie amânată cu o săptămână, până la numirea unu nou ministru de Interne.

„Suspansul la Legea STS va continua, eu sper că cel mult o săptămână. La cererea colegilor liberali, am votat în unanimitate amânarea discuţiilor pentru săptămâna viitoare. Motivul pentru care s-a făcut această amânare şi pentru care colegii liberali au cerut amânarea a fost că în momentul de faţă încă nu există o clarificare a situaţiei în ceea ce preveşte Ministerul de Interne, cine va fi în fruntea ministerului, şi noi nu am avut decât să le satisfacem această doleanţă şi să amânăm pe săptămana viitoare discutarea acestui proiect de lege”, a precizat, luni, social-democratul Ion Mocioalcă, preşedintele comisiei, citat de Mediafax

Premierul Ponta a anunțat, în urmă cu o săptămână, la finalul ședinței STS, că USL inițiază un proiect de lege prin care STS va trece la MAI și în coordonarea Departamentului pentru Situații de Urgență. (Detalii AICI)
Proiectul de lege privind STS urma să fie dezbătut de Camera Deputaţilor în procedură de urgenţă.