Olguța Vasilescu a votat doar la europarlamentare: ”Pentru ca şi României să îi fie permis ceea ce este permis celorlalte ţări din UE”

Olguța Vasilescu a votat doar la europarlamentare: ''Pentru ca şi României să îi fie permis ceea ce este permis celorlalte ţări din UE''
Foto: Inquam Photos

Lia Olguţa Vasilescu a votat, duminică dimineață, doar la alegerile europarlamentare, nu și la referendumul pe Justiție.

Ea s-a prezentat la o secție de votare din Craiova, împreună cu soţul ei, Claudiu Manda, candidat pe lista PSD la europarlamentare.

”Am votat astăzi pentru a trimite patrioţi în Parlamentul European, pentru eliminarea dublului standard, pentru ca şi României să îi fie permis ceea ce este permis celorlalte ţări din UE”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Duminică sunteți așteptați la urne, să vă alegeți reprezentanții în Parlamentul European, dar și să răspundeți celor două întrebări ale referendumului pentru Justiţie.
Acestea sunt:

1. „Sunteți de acord cu interzicerea amnistiei și grațierii pentru infracțiuni de corupție?”
2. „Sunteți de acord cu interzicerea adoptării de către Guvern a ordonanțelor de urgență în domeniul infracțiunilor, pedepselor și al organizării judiciare și cu extinderea dreptului de a ataca ordonanțele direct la Curtea Constituțională?”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`