Lia Olguţa Vasilescu, mesaj anti-occidental pe Facebook: Sunteți mai proști la urne decât pensionarii care votează PSD

Lia Olguţa Vasilescu, mesaj anti-occidental pe Facebook: Sunteți mai proști la urne decât pensionarii care votează PSD
foto: secundatv.ro

Primarul PSD al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a distribuit pe pagina sa de Facebook un text anti-occidental.

"Oamenii s-au săturat de voi. De aroganța voastră, de disprețul vostru, de occidentalismele voastre goale și care nu umplu burta nimănui, de Klemm, de Merkel, suntem sătui până în gât", scrie pictorul Paul Hitter în postarea distribuită de Olguța Vasilescu, arată B1 TV.

“Când îți umilești adversarii, când ai în spate Ambasada SUA care te ascunde sub mantia ei oblăduitoare, ce să vezi, proștii se cam prind, și votează candidați PSD chiar în pușcarie fiind.”, este doar unul dintre mesajele anti-occidentale din postarea pictorului Paul Hitter, postare pe care Lia Olguța Vasilescu, proaspăt realeasă primar al Craiovei, nu a ezitat să o distribuie pe pagina sa de Facebook. În aceeași postare, Paul Hitter numește campaniile pro căsătorii gay și pro drepturi ale femeii propagandă a ONG-urilor:

„Ați mai ajutat PSD-ul foarte mult cu toată propaganda ONG-urilor: ba împotriva familiei, ba împotriva bisericii, ba pro căsătorii gay, ba mai știu eu ce drepturi ale feministelor…vă considerați intelectuali? Păi atunci să faceți ceva pentru oamenii de la țară, pentru asistații social.

Când pierzi pe linie, toate sectoarele, consiliu, tot, în toată țara, ar trebui să te uiți în oglindă. Oamenii s-au săturat de voi. De aroganța voastră, de disprețul vostru, de occidentalismele voastre goale și care nu umplu burtă nimănui, de Klemm, de Merkel, suntem sătui până în gât. Vedem clar și securiștii din presă, care va acoperă.

Sunteți mai proști la urne decât pensionarii care votează PSD. Pentru voi, de la candidați până la votanți, politică înseamnă: Să nu iasă PSD! Atât știți, atât puteți.” , scrie în postarea distribuită de Olguța Vasilescu.

Într-unul dintre pasaje, autorul textului face referire și la dosarele DNA.

Cât despre luptă anticorupție, omul simplu s-a cam prins de vrăjeală: cum apare cineva care nu trebuie să fie în politică, pac scoatem dosarul!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:16 - Apele Române, precizări despre situația de pe Dunăre. Când va fi atins vârful maxim al viiturii și cât de mare va fi
17:05 - Oncologul din Suceava care lua șpagă pentru a trata bolnavii a fost condamnat definitiv. Ce pedeapsă a primit
17:03 - Nelu Tătaru, după ce analizele de sânge arată că vatmanul implicat în accidentul mortal luase, de fapt, o pastilă de răceală: „Aceste DrugTeste sunt acele teste care dau calitativ, nu cantitativ și care interferă cu o sumă de substanțe active” (VIDEO)
16:59 - B1 TV va difuza documentarul „America Alege: Harris Vs. Trump”, în premieră și în exclusivitate TV în România (VIDEO)
16:45 - Marcel Ciolacu cere o schimbare în ceea ce privește Agenția Națională Antidrog: „Tinerii care cad pradă traficului de droguri nu mai pot fi trataţi ca infractori”
16:42 - Premierul Danemarcei, către aliați: Încetați cu discuțiile despre „linii roșii” și lăsați Ucraina să lovească Rusia
16:39 - Cu cât scoate ANAF la licitație o mașină cu numărul „FBI”? Vehiculul este un Golf din 2004
16:28 - Bandă unică pentru autobuze pe bd. Gheorghe Magheru, pe ambele sensuri. Nicușor Dan: Separatoarele de sens vor fi amplasate săptămâna viitoare
16:25 - Ce cumperi, în Germania, cu 350 de lei? O româncă stabilită acolo a mers într-un supermarket și a arătat cât de multe lucruri a achiziționat (VIDEO)
16:17 - Un bărbat din Năvodari și-a legat câinele de mașină și a circulat cu el prin oraș. Poliția din Constanța a deschis o anchetă