Lăzăroiu, despre noul rol al lui Dragnea în PSD: Când un șefuleț cade în dizgrație, trebuie să îi dai o titulatură de compensație. E un fel de premiu de consolare pentru a bandaja orgoliul

Lăzăroiu, despre noul rol al lui Dragnea în PSD: Când un șefuleț cade în dizgrație, trebuie să îi dai o titulatură de compensație. E un fel de premiu de consolare pentru a bandaja orgoliul

Sebastian Lăzăroiu, fostul consilier prezidențial, a comentat pe un ton ironic deciziile luate în cadrul Comitetului Executiv Naţional al PSD și declarațiile ulterioare date de Victor Ponta și Liviu Dragnea.

”În general, când vrei să schimbi pe cineva dintr-o funcție înaltă, îi spui că, de a doua zi, el va fi >”, a comentat ironic Lăzăroiu pe contul personal de Facebook.

Fostul consilier a mai catalogat titulatura de „coordonator” drept premiu de consolare care să dă pentru a bandaja orgoliul: ”Asta e o chestie tare la romani. E tot o ramasita comunista, de care nu ne dam seama. Si nu e doar la PSD. Cand un sef sau sefulet cade in dizgratie, intr-un fel sau altul, trebuie sa ii dai o titulatura compensatorie. La comunisti era important sa ramana sef pe undeva, era pacat de investitia in cadre. Iliescu, de pilda, in perioada disidentei era plimbat prim-secretar prin judete si a sfarsit la editura tehnica, dar tot sef, nu era vreun tipograf sau ceva. E un fel de premiu de consolare, ceva care sa bandajeze orgoliul. Nu mai esti presedinte executiv. De maine esti coordonator. Coordonator de ce? Ei, nu conteaza, coordonator. Tu o sa coordonezi. Domnul coordonator.”

”Sigur, de a doua zi nu te mai baga lumea la fel in seama. Te privesc cu multa compasiune, o sa ti spuna domnul coordonator, dar se vede pe chipul lor ca ai fost marginalizat. Poti sa mergi acasa la nevasta si sa spui victorios: M-au facut coordonator! Nevasta rasufla usurata. Vecinele de pe scara vor sti ca e sotie de coordonator. Degradarea n a fost asa dura. Ai fost aruncat de la etajul patru, dar ti-au pus sub fund o gramada de paie”, a mai adăugat Lăzăroiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`