Lavrin Covaci, despre turul doi al prezidențialelor: „Cei care sunt suverani să decidă sunt cetățenii României” (VIDEO)

Lavrin Covaci, despre turul doi al prezidențialelor: Cei care sunt suverani să decidă sunt cetățenii României (VIDEO)
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Lavrin Covaci a negat în Emisiunea Bună, România, cu Răzvan Zamfir și Radu Buzăianu, faptul că PSD sprijină intrarea în turul al doilea al prezidențialelor a lui George Simion pentru ca Marcel Ciolacu să nu aibă un contracandidat care să unească votanții de dreapta:

“Cei care sunt suverani să decidă sunt cetățenii României. Aici discutăm despre faptul că în absolut toate sondajele noi știm că Marcel Ciolacu este cel care va intra în turul doi. Ceilalți sunt nesiguri și bineînțeles că e o luptă puternică. Nu suntem încă acolo, e prematură discuția. Și dacă este în turul doi domnul Simion, și dacă sunt alte persoane din punctul nostru de vedere și după calculele pe care le avem, Marcel Ciolacu este favorit, și atunci Marcel Ciolacu va fi viitorul președinte al României.

Nu mai suntem în 2004, nu mai suntem în 2009 sau în 2019, suntem în 2024. Candidatul Marcel Ciolacu a demonstrat calități foarte serioase la guvernare și nu suntem în ecuația din 2019 în care s-au întâmplat niște lucruri…suntem într-o cu totul altă zonă. Avem un candidat puternic, serios, stabil.Diferența se face în momentul înc are convingi electoratul. În momentul în care ai un discurs lipsit de partea asta politică și făcută în laborator, este făcut de oameni pentru oameni, în cazul ăsta despre asta vorbim”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră