Laurențiu Reghecampf: Jucătorii Stelei vin de la naţională cu un moral scăzut, nepregătiţi şi graşi

Publicat: 12 04. 2013, 16:33

Antrenorul echipei Steaua, Laurențiu Reghecampf, a spus, vineri, că jucătorii Stelei se prezintă inapoi la echipă cu un moral scăzut, nepregătiți și grași, după convocările la echipa națională sub comanda lui Victor Pițurcă, arată Mediafax.

„Vreau să-l asigur pe antrenorul echipei naţionale că la Steaua există foarte multă seriozitate. Vă spun nişte lucruri adevărate, jucătorii noştri când vin de la echipa naţională vin cu un moral scăzut, vin nepregătiţi şi vin graşi. Asta este diferenţa, în momentul de faţă, între echipa naţională şi Steaua. Dacă domnul Piţurcă îşi doreşte să aibă un dialog cu mine, şi aici vorbim de analize concrete, de cifre, o putem face tot timpul”, a spus Reghecampf.

Acesta a explicat că după fiecare convocare la echipa naţională, steliştii au nevoie de atenţie suplimentară din partea staff-ului din Ghencea,

„Dacă noi, după fiecare meci al echipei naţionale trebuie să muncim cu aceşti jucători ca să-şi revină din punct de vedere moral, fizic, atunci este o problemă când ei merg la echipa naţională”, a mai spus Reghecampf.

Antrenorul Stelei a încheiat spunând că nu are ce discuta cu Victor Piţurcă, antrenorul echipei naţionale, din moment ce acesta nu este deschis la un astfel de dialog.