Laurențiu Gîdei (PSD): Nu noi ne dorim comasările. Nu știu dacă ați văzut miniștrii PNL conectați la agenda publică în ultima perioadă (VIDEO)

Laurențiu Gîdei (PSD): Nu noi ne dorim comasările. Nu știu dacă ați văzut miniștrii PNL conectați la agenda publică în ultima perioadă (VIDEO)
Sursa foto: Facebook / Laurentiu Gidei

Deputatul PSD Laurențiu Gîdei a vorbit despre negocierile coaliției pentru eventuala comasare a alegerilor, vineri, pe B1 TV, la „Bună, România!” cu Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, și a sugerat că miniștrii PNL nu au fost „conectați la agenda publică” în ultima perioadă.

Laurențiu Gîdei (PSD), pe B1 TV: Nu noi ne dorim comasările

„Știți foarte bine că nu noi am discutat și nu noi ne dorim comasările, și nu noi am venit să încercăm să găsim fel de fel de motive pentru a face ideea comasărilor mai plauzibilă. În altă ordine de idei, eu stau și mă gândesc de ce oare partenerii noștri de guvernare nu au adus în atenția opiniei publice, în atenția coaliției de guvernare, această temă anul trecut, de exemplu, sau acum doi ani?”, a declarat Laurențiu Gîdei.

„Pentru că știam că în 2024 vom avea atâtea rânduri de alegeri și vor fi împărțite pe o perioadă lungă de timp. A trebuit, poate, să se uite unii prin cifrele sondajelor și să spună, aoleu, trebuie să facem ceva! Pentru că noi ne continuăm guvernarea, guvernarea serioasă, și miniștrii noștri aplică toate măsurile pe care Guvernul este nevoit să le ia. Unele sunt reparații ale miniștrilor de la Partidul Național Liberal, le reparăm, dar nu ne plângem”, a adăugat social-democratul.

Laurențiu Gîdei: Nu știu dacă ați văzut miniștrii PNL conectați la agenda publică în ultima perioadă

„Partenerii noștri de coaliție, în ultima perioadă, nu știu dacă ați văzut miniștrii că au fost conectați la agenda publică. Ba mai mult decât atât, singurul ministru conectat la agenda publică, din punctul meu de vedere, a fost doamna de la Justiție, pe cu totul alte teme, pe „aducem în țară”, cu fugarii, asta este singura temă de la Ministerul Justiției”, a mai spus deputatul PSD.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)