Laurențiu Gîdei (PSD), după circul făcut de Diana Șoșoacă în Parlamentul European: Sunt consternat! Va face orice ca să atragă atenția (VIDEO)

Laurențiu Gîdei (PSD), după circul făcut de Diana Șoșoacă în Parlamentul European: Sunt consternat! Va face orice ca să atragă atenția (VIDEO)
Sursa foto: Facebook.com

Deputatul PSD, Laurențiu Gîdei, a criticat comportamentul Dianei Șoșoacă pe care l-a avut în Parlamentul European, joi.

Gîdei a spus în emisiunea „Politica Zilei”, moderată de Ioana Constantin, pe B1 TV, că nu-i vine să creadă ce s-a întâmplat acolo și că Diana Șoșoacă va face orice ca să atragă atenția.

Vom asista în continuare la multe grozăvii. E scena europeană a doamnei Șoșoacă la momentul ăsta”

“Sunt consternat! Abia noi, românii, am reușit în ultimii ani de zile cu toții, politicieni, și stânga și dreapta, să schimbăm oarecum imaginea României în Uniunea Europeană și în lume. Am văzut românii ce exemplu ne-au dat de unitate în competiția sportivă recent încheiată din Germania, toate ziarele au scris despre unitatea românilor, lotul echipei de fotbal. Avem atâția olimpici, atâtea somități care ne fac cinste în Europa și în lume, și vorbim foarte puțin despre ei, și avem câte un actor de ăsta, câte un circar trist de ăsta, care le va schimba percepția europenilor asupra României, dat fiind comportamentul ei medieval. Sunt convins că Parlamentul Europei, dat fiind comportamentul acestei doamne, va fi modificat pentru că ei nu vor permite perturbarea ședințelor foarte importante, de altfel, pentru noi toți de astfel de măscării.

Vom asista în continuare la multe grozăvii. E scena europeană a doamnei Șoșoacă la momentul ăsta. Eu abia aștept să o văd dezbrăcată pe holurile Parlamentului European pentru că va face orice să atragă atenția. La celălalt pol, avem europarlamentari serioși, domnul Negrescu, astăzi, o chestiune interesantă transmisă și susținută pentru România, printre altele, ceea ce mă interesează direct din zona mea, este creșterea nivelului subvenția agricolă pentru agricultorii români, adică chestii extrem de importante pentru români și pentru România. Că de aia s-au dus acolo, nu să facă circ. Repet, europenii se vor uita … ați văzut cum filmau toți acolo în Parlamentul European, adică e ceva de bezna minții sunt siderat, sunt siderat …”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`