Laurențiu Gîdei (PSD), despre pensiile recalculate greșit: „Nimeni nu va pierde niciun ban” (VIDEO)

Publicat: 13 09. 2024, 16:20
Actualizat: 13 09. 2024, 16:24
Sursa foto: Facebook.com

Deputatul PSD Laurențiu Gîdei a declarat în emisiunea Politica zilei, cu Ioana Constantin că este regretabil că unii pensionari au primit pensia recalculată greșit, chiar dacă 4,8 milioane de pensionari au beneficiat de creșteri ale veniturilor:

“Este regretabil că câțiva pensionari, și spun câțiva pentru că cifrele despre care am aflat sunt foarte mici, comparativ cu 4,8 milioane de pensionari care au avut și primit recalcularea pensiilor, e regretabil și dacă un pensionar e neîndreptățit și are supărări.

Sper să fie eroare de soft. Nu cred că este eroare umană în speță, vreun funcționar să fi greșit ceva. Înțeleg că nimeni nu va pierde niciun ban chiar dacă recalcularea nu a fost trimisă și cumva pensia i-a venit pe luna asta și nu a fost recalculată lunile viitoare va primi eventuala majorare. Deci nimeni nu pierde niciun ban.

Este regretabil și sper că în scurt timp să se remedieze și aceste mici neajunsuri din acest proces colosal de recalculare a pensiilor. E regretabil și nimic nu scuză pentru că pensionarii care așteaptă aceste recalculări au supărări și pe bună dreptate sunt supărați”.