Laurențiu Gîdei (PSD), despre pensiile recalculate greșit: „Nimeni nu va pierde niciun ban” (VIDEO)

Laurențiu Gîdei (PSD), despre pensiile recalculate greșit: Nimeni nu va pierde niciun ban (VIDEO)
Sursa foto: Facebook.com

Deputatul PSD Laurențiu Gîdei a declarat în emisiunea Politica zilei, cu Ioana Constantin că este regretabil că unii pensionari au primit pensia recalculată greșit, chiar dacă 4,8 milioane de pensionari au beneficiat de creșteri ale veniturilor:

“Este regretabil că câțiva pensionari, și spun câțiva pentru că cifrele despre care am aflat sunt foarte mici, comparativ cu 4,8 milioane de pensionari care au avut și primit recalcularea pensiilor, e regretabil și dacă un pensionar e neîndreptățit și are supărări.

Sper să fie eroare de soft. Nu cred că este eroare umană în speță, vreun funcționar să fi greșit ceva. Înțeleg că nimeni nu va pierde niciun ban chiar dacă recalcularea nu a fost trimisă și cumva pensia i-a venit pe luna asta și nu a fost recalculată lunile viitoare va primi eventuala majorare. Deci nimeni nu pierde niciun ban.

Este regretabil și sper că în scurt timp să se remedieze și aceste mici neajunsuri din acest proces colosal de recalculare a pensiilor. E regretabil și nimic nu scuză pentru că pensionarii care așteaptă aceste recalculări au supărări și pe bună dreptate sunt supărați”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
10:51 - Victor Negrescu, despre numirea Roxanei Mînzatu vicepreședinte al Comisiei Europene: „Premierul României a înregistrat un succes pentru că a negociat acest portofoliu” (VIDEO)
10:47 - Un american a fost uimit de un oraș din România. Cum au reacționat internauții
10:40 - Klaus Iohannis: Suntem martorii unei redimensionări a polilor de putere / România nu poate pretinde un loc de frunte pe scena externă fără o administrare transparentă și eficientă a resurselor sale interne (VIDEO)
10:36 - Fitch, atenționare către țara noastră: Deficitul bugetar ridicat provoacă presiuni negative asupra ratingului României
10:29 - Ce pact a făcut Kate cu frații săi înainte de logodna regală. Relația dintre ei este foarte puternică
10:22 - „I-a distrus viața Simonei Halep!” / Acuzații grave lansate după lovitura anului în tenis
10:22 - Avocații americani implicați în „dosarul Chiles – Voinea – Bărbosu” pentru bronzul olimpic de la gimnastică au publicat fără scrupule date personale secrete ale sportivelor din România
10:21 - Un fost campion mondial și european a fost suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice: „Dumnezeu este numărul 1 pentru mine și asta nu se va schimba”
10:05 - Cine a fost în spatele exploziei de pagere care a ucis nouă persoane și a rănit în jur de 2.800 în Liban. Cum a fost pregătit atacul
09:52 - Restricţii de circulaţie în Ungaria din cauza inundațiilor / Se aşteaptă creşterea semificativă a debitului apelor Dunării