Laurențiu Gîdei (PSD), despre lipsa medicamentelor pentru pacienții oncologici: „Putem spune că este o problemă de management”

Laurențiu Gîdei (PSD), despre lipsa medicamentelor pentru pacienții oncologici: Putem spune că este o problemă de management
Sursa foto: Facebook.com

Deputatul PSD Laurențiu Gîdei a comentat în emisiunea Politica zilei, cu Ioana Constantin, situația pacienților oncologici care se confruntă cu lipsa medicamentelor, chiar în spitalele de specialitate:

Laurențiu Gîdei, despre lipsa medicamentelor

“Dacă e să ne referim la lipsa medicamentelor, într-adevăr este o problemă și cei de la Casa de Sănătate care ar trebui să gestioneze foarte clar fondurile și să solicite atunci când rămân fără fonduri Guvernului, Guvern care de fiecare dată a alocat sumele de care aveau nevoie cei de la Casa Națională de Sănătate pentru a asigura funcționarea sistemului medical. Da, putem să spunem că este o problemă și putem spune că este o problemă de management, dar asta nu scuză cu nimic furia și nemulțumirea pacienților”.

Referitor la spitalul modular de la Lețcani, Laurențiu Gîdei a precizat că cei care trebuie să răspundă sunt cei care au aprobat achiziția în timpul guvernării din pandemie:

“În ceea ce privește spitalul de la Lețcani cred că mai multe detalii ne-ar putea oferi cei care  la momentul în care se aflau la guvernare au făcut această achiziție și să ne spună exact la ce a folosit, ce s-au gândit să facă cu el șid  ece nu îi găsesc o altă întrebuințare, de ce nu se gândesc să justifice toate cheltuielile care s-au făcut în pandemie, pentru că nu ne referim doar la acest spital”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:15 - Sfârșitul unei călătorii cosmice sau începutul unui spectacol rar. Apropierea de Soare poate duce la distrugerea cometei Tsuchinshan-ATLAS
20:12 - Bombardamente în suburbiile capitalei libaneze Beirut. Israel anunță că a vizat sediul central al Hezbollah
20:07 - România, sub potop în acest weekend. Acestea vor fi cele mai afectate județe din cauza furtunii puternice
20:05 - Autorul jafului armat din Iași nu a fost găsit. Angajații băncii au apăsat târziu butonul de panică
19:32 - Ionuț Stroe, despre scenariul ruperii coaliției de guvernare: „Sunt tensiuni, sunt situații extrem de dificile, discuțiile aproape că nu mai există”
19:30 - Parada de 1 Decembrie ar putea fi mutată pe 30 noiembrie. Diana Stoica (USR): E o tâmpenie! Dacă ai o dată în care s-a întâmplat ceva, nu poți să muți parada doar pentru că nu te-a dus capul când ai comasat alegerile, să nu pui fix peste Ziua Națională (VIDEO)
19:20 - Ionuț Stroe, reacție după ce Iohannis a anunțat că nu candidează la parlamentare: „Subiectul pentru noi este unul închis” / „Am retras amendamentul tocmai pentru a nu se mai specula politic”
19:13 - Anchetă internă la o multinațională din Timișoara. O angajată s-ar fi sinucis
19:07 - „Este bună doar pentru petreceri”. Care a fost reacția unei turiste britanice după ce a fost sfătuită să nu viziteze România
19:00 - Dan Cristian Popescu (PSD): “Fiecare partid încearcă să facă o majoritate în jurul său la nivel local” (VIDEO)