Laurențiu Gîdei (PSD), despre Elena Lasconi: Încearcă să vândă brașoave tuturor. O aștept mâine la lopată, la Galați, pentru că acolo este un dezastru și oamenii sunt extrem de necăjiți (VIDEO)

Laurențiu Gîdei (PSD), despre Elena Lasconi: Încearcă să vândă brașoave tuturor. O aștept mâine la lopată, la Galați, pentru că acolo este un dezastru și oamenii sunt extrem de necăjiți  (VIDEO)
Sursa foto: Facebook / Laurentiu Gidei

Deputatul PSD, Laurențiu Gîdei, a criticat-o pe Elena Lasconi, în emisiunea Bună, România!, moderată de Radu Buzăianu, pe B1 TV. Gîdei a spus că o așteaptă pe Lasconi la lopată, la Galați, pentru că acolo este un dezastru și oamenii sunt extrem de necăjiți.

Gîdei, despre Lasconi: „Încearcă să vândă brașoave tuturor”

“Acum, haideți să fim foarte serioși și să nu minimalizăm discursul unui politician cocoțat pe un mușuroi de furnici, care, cu un talent actoricesc foarte frumos și foarte clar, încearcă să vândă brașoave tuturor. Eu am văzut declarația doamnei atât de patrioată și iubitoare de români, dar o aștept mâine la lopată, la Galați, o aștept la lopată, pentru că acolo este un dezastru și oamenii sunt extrem de necăjiți.

Uitați-vă și în țările din Uniunea Europeană și veți vedea același dezastru, dar dincolo de cine a provocat și ce a provocat … zeci de mii de români au nevoie de sprijin, de ajutor. Aș fi vrut să o văd pe doamna Lasconi cu lopata în mână sau să aducă o sticlă de apă, să vină în mijlocul gălățenilor, deci pe doamna Lasconi s-o văd. Măcar să vină acolo, măcar să ne spună ceva, măcar să zâmbească cu zâmbetul ei fals”, a spus Gîdei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`