Laurențiu Gîdei (PSD): Cu noua lege pe care Guvernul o va elabora, pentru toate persoanele cu handicap, și, în speță, nevăzătorii, cred că va elimina inechități și va fi o lege corectă, dreaptă și demnă pentru această categorie de oameni (VIDEO)

Laurențiu Gîdei (PSD): Cu noua lege pe care Guvernul o va elabora, pentru toate persoanele cu handicap, și, în speță, nevăzătorii, cred că va elimina inechități și va fi o lege corectă, dreaptă și demnă pentru această categorie de oameni (VIDEO)
sursa foto: Facebook.com/ Laurențiu Gîdei

Deputatul PSD, Laurențiu Gîdei, a vorbit în cadrul emisiunii Politica Zilei, moderată de Ioana Constantin, pe B1 TV, despre recalcularea pensiilor.

Gîdei a ținut să precizeze că este “o lege extrem de complexă și de amplă”, care „a adus mulțumire foarte multor pensionari”.

„Dacă softul se dovedește a fi cu erori grave, cred că cineva ar trebui să răspundă pentru acest lucru”

Deputatul a fost întrebat în legătură cu problemele care au apărut din cauza softului care a calculat pensiile.

„Da, este halucinant, ceea ce se întâmplă la Casa de Pensii Națională și Județene, dacă, într-adevăr, softul se dovedește a fi cu erori grave, cred că cineva ar trebui să răspundă pentru acest lucru. Această lege a creat atâtea emoție și atâtea dezbateri în spațiul public, încât, chiar dacă foarte mulți pensionari au primit drepturile pe care le aveau datorită muncii lor, care li se cuveneau, și au fost oarecum mulțumiți de recunoaștere și de creștere, sunt și un număr de pensionari care, într-adevăr, au nemulțumiri, care încă nu și-au primit, din nefericire, deciziile astea de recalculare și încă au incertitudini.

E o lege extrem de complexă și extrem de amplă, a adus mulțumire, repet, foarte multor pensionari, dar e o categorie sau sunt mai multe categorii și noi politicienii trebuie să fim receptivi, să vedem cum rezolvăm”, a declarat deputatul PSD.

„Premierul Ciolacu a avut o discuție și o întrevedere cu reprezentanții asociațiilor de nevăzători”

„De altfel, ați văzut că premierul Ciolacu a și avut o discuție și o întrevedere cu reprezentanții asociațiilor de nevăzători, astfel încât să vină cu un pachet legislativ aparte.

Eu cred că cu noua lege pe care Guvernul o va elabora și Parlamentul, noi, pentru toate persoanele cu handicap și, în speță, nevăzătorii, cred că va elimina inechități și va fi o lege corectă, dreaptă și demnă pentru această categorie de oameni”, a mai precizat Laurențiu Gîdei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)