Laurențiu Gîdei: PNL politizează o tragedie. PSD nu a cerut demisia ministrului de Interne după tragedia de la 2 Mai sau a ministrului Educației în cazul de hărțuire sexuală (VIDEO)

Laurențiu Gîdei: PNL politizează o tragedie. PSD nu a cerut demisia ministrului de Interne după tragedia de la 2 Mai sau a ministrului Educației în cazul de hărțuire sexuală (VIDEO)
Sursa foto: Facebook / Laurentiu Gidei

Deputatul PSD Laurențiu Gîdei a comentat situația din coaliție, luni, pe B1 TV, la „News Pass” cu Laura Chiriac, și a condamnat „atacul PNL asupra ministrului Rafila” de la Sănătate în contextul cazului de la Spitalul Pantelimon.

Laurențiu Gîdei (PSD), pe B1 TV: E extrem de grav să văd atacul PNL asupra ministrului Rafila

Deputatul PSD a intervenit în dialog după declarația făcută de liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu, care a cerut demisia lui Alexandru Rafila din funcția de ministru al Sănătății.

„Este extrem de grav să văd atacul PNL asupra ministrului Rafila, în condițiile în care vreau să vă reamintesc, de exemplu, tragedia 2 Mai, unde nu ați văzut niciun lider al Partidului Social Democrat, niciun comunicator să vină să spună că moral, pentru activitatea polițiștilor, ministrul de Interne ar fi trebuit să își dea demisia”, a declarat Laurențiu Gîdei.

„Nu am văzut niciun comunicator de la Partidul Social Democrat să spună să își dea demisia ministra de la Educație atunci când hărțuirea sexuală în unitățile de educație și-a făcut prezența. N-am văzut niciun comunicator să îi spună domnului Boloș pentru trăznăile pe care le provoacă în mediul de afaceri, vizând brambureala pe care o expune în spațiul public atunci când prinde microfonul. Exemplele ar putea continua”, a adăugat social-democratul.

Laurențiu Gîdei: PNL politizează o tragedie

„Faptul că PNL se urcă acum, politizează o dramă, o tragedie, o emoție enormă care a cuprins România ne pune în poziția de a discuta foarte serios cu ei pentru că, dacă lipim și ceea ce spun ei în spațiul public, că și-ar dori o guvernare de dreapta… Adică lucrurile devin din ce în ce mai neserioase atunci când privim spre partenerul de guvernare pe care îl avem”, a mai declarat deputatul PSD Laurențiu Gîdei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră