Laurențiu Gîdei: Nicușor Dan este „prințesa” pe care o curtează toți „cavalerii” de dreapta (VIDEO)

Publicat: 01 10. 2024, 14:53
Actualizat: 01 10. 2024, 14:54
Sursa foto: Facebook / Laurentiu Gidei

Deputatul PSD Laurențiu Gîdei a vorbit despre modul în care se va poziționa primarul Capitalei pentru următoarele alegeri, marți, pe B1 TV, la „News Pass” cu Laura Chiriac, și l-a descris pe Nicușor Dan drept „«prințesa» pe care o curtează toți «cavalerii» de dreapta”.

Laurențiu Gîdei (PSD), pe B1 TV, despre Nicușor Dan: Este „prințesa” pe care o curtează toți „cavalerii” de dreapta

Deputatul social-democrat a spus că primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, „este «prințesa» pe care o curtează toți «cavalerii» de dreapta”.

„Tot își dorește o alianță în Consiliul General de dreapta, a fost și la fotbal cu domnul Ciucă”, a continuat Laurențiu Gîdei.

Laurențiu Gîdei îl acuză pe primar de inconsecvență

Întrebat dacă PSD nu vrea voturile bucureștenilor care l-au ales pe Nicușor Dan, deputatul Laurențiu Gîdei a spus: „Sigur că le dorim, dar bucureștenii au fost foarte atenți la ceea ce declară și inconsecvența lui Nicușor Dan, care și-a pierdut și el busola și, după un mandat întreg de primar, vine acum, după ce a fost reales în funcție, și spune că are un set de doleanțe pentru liderii politici, adică nici măcar ceea ce a avut în campania electorală de promis bucureștenilor nu-și menține constanța”.

„Bucureștenii, încă o dată, îl vor fi taxat pe Nicușor Dan pentru că, repet, prea a devenit «prințesa» curtată de cei de dreapta”, a adăugat Laurențiu Gîdei.