Laurențiu Gîdei, despre referendumul lui Nicușor Dan: Este doar un joc perfid al primarului general al Capitalei, care a devenit brusc, peste noapte, omul numărul 1 al țării (VIDEO)

Laurențiu Gîdei, despre referendumul lui Nicușor Dan: Este doar un joc perfid al primarului general al Capitalei, care a devenit brusc, peste noapte, omul numărul 1 al țării (VIDEO)
Sursa foto: Facebook / Laurentiu Gidei

Deputatul PSD Laurențiu Gîdei a vorbit despre referendumul propus de Nicușor Dan pentru București, vineri, pe B1 TV, la „News Pass” cu Laura Chiriac, și l-a descris drept „doar un joc perfid al primarului general al Capitalei, care a devenit brusc, peste noapte, omul numărul 1 al țării”.

Laurențiu Gîdei (PSD), despre referendumul lui Nicușor Dan

„Nu ne-am opus niciunei consultări publice. Pe mine mă miră faptul că Președintele statului nu a mai inventat un referendum absolut democratic și absolut normal în orice societate civilizată. Eu sper să trăiesc momentul în care pe zona digitală, online, românii să fie întrebați atunci când guvernele vor lua măsuri care îi privesc direct”, a declarat Laurențiu Gîdei.

„Noi am spus foarte clar că susținem și votăm organizarea unui referendum, în Consiliul General al Capitalei, doar că dacă Nicușor Dan găsește modalitatea legală să îl organizeze putem propune și alte teme, alte întrebări pentru bucureșteni. Și să știți că bucureștenii cred că ar fi interesați de multe alte subiecte, cum ar fi traficul, termia, poluarea, penalii în funcții publice la alegerile generale, la care ar trebui să răspundă și să ținem noi cont, politicienii, de lucrul acesta”, a adăugat social-democratul.

Laurențiu Gîdei: Este doar un joc perfid

„Este doar un joc perfid al primarului general al Capitalei, care a devenit brusc, peste noapte, omul numărul 1 al țării (…). Aduceți-vă aminte că ani întregi nu a făcut nicio declarație de presă. Vă spun sigur că începând de la anul, cel puțin trei ani de zile, nu o să îl mai vedeți atât de activ public pe Nicușor Dan”, a continuat deputatul PSD.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`