Laurențiu Gîdei, despre certurile din coaliția PSD-PNL: Înainte de alegerile europarlamentare, nu auzeați niciun liberal că face vreun atac la cineva. După acea listă comună au început să aibă atacuri furibunde (VIDEO)

Laurențiu Gîdei, despre certurile din coaliția PSD-PNL: Înainte de alegerile europarlamentare, nu auzeați niciun liberal că face vreun atac la cineva. După acea listă comună au început să aibă atacuri furibunde (VIDEO)
Sursa foto: Facebook.com

Deputatul PSD, Laurențiu Gîdei, a vorbit în cadrul Știrilor B1 TV, prezentate de Irina Petraru, despre atacurile dintre PSD și PNL.

Gîdei consideră că atacurile politice dintre PNL și PSD sunt generate de „mici oameni politici” care nu înțeleg rolul guvernului și nici lupta electorală.

„Atacurile au început în momentul în care cei  de la PNL au început să solicite demisii ale miniștrilor PSD”

De asemenea, deputatul PSD a ținut să sublinieze faptul că aceste atacuri nu existau înainte de alegerile europarlamentare.

“Din nefericire, vor mai fi astfel de atacuri din partea unor mici oameni politici care nu înțeleg rolul Guvernului și nu înțeleg lupta electorală. Noi ar trebui, cei de la PNL și PSD, să facem o clară diferențiere între actul guvernamental, miniștri, și ceea ce ne bălăcărim noi în spațiul public, atunci când facem referire la candidați, la programe electorale și nu la persoane, nu la atacuri la persoane ori lucrurile astea și le reglează în interior fiecare partid.

Din punctul nostru de vedere, să știți că nu ne cere nimeni niciodată să atacăm niciun ministru, de altfel, aș vrea să vă aduceți puțin aminte înainte de alegerile europarlamentare nu auzeați niciun liberal că face vreun atac la cineva, pentru că erau în genunchi, cu batistuța în mână, cu lacrimi în ochi și așteptau o listă comună. Iată că li s-a întâmplat lista comună. După acea listă comună au început să aibă atacuri furibunde, în linie, la orice nivel și acum tot ei sunt cei care suferă și plâng și sunt, oarecum, nedreptățiți. Nu, asta e realitatea noastră politică din ziua de astăzi.

Atacurile au început în momentul în care distinși colegi de la PNL au început să solicite demisii ale miniștrilor Partidului Social Democrat, în condițiile în care în niciun scandal în care ministere ale PNL-ului nu ați auzit nici măcar un comunicator de la PSD să ceară vreo demisie a unui ministru PNL”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`