"La DNA am fost întrebat despre maşină, nu despre bani". Blaga povestește cum au decurs audierile la sediul Direcției Anticorupție

Publicat: 23 09. 2016, 14:33

Copreşedintele PNL Vasile Blaga susține că, luni, când a fost citat ca martor la sediul DNA, procurorii l-au întrebat despre mașina sa, cu care şeful IPJ Bihor, Liviu Popa, a făcut un accident uşor în urmă cu două săptămâni, și nicidecum despre o anume sumă de bani care ar fi fost găsită în autoturism.

”Aşa cum am mai spus, luni am fost chemat la DNA, nu cunosc dosarul, pentru că am fost chemat în calitate de martor, dar eu am fost întrebat doar despre maşina mea. Niciodată, procurorul nu mi-a sugerat, nu că mi-a pus vreo întrebare, despre bani care s-ar fi găsit, sau liste, din ce am mai citit. Acestea sunt nişte inepţii. Că nu avea ce să se găsească în maşină.

Nici gând, nu m-au întrebat procurorii nimic despre aceste lucruri, pentru că acestea sunt nişte dezvoltări de precampanie.”, a declarat Vasile Blaga pentru News.ro.

Presa a relatat, citând surse, că în maşina lui Vasile Blaga, condusă de Liviu Popa, au fost găsiţi 700.000 de euro.

Între timp, Chestorul Liviu Popa, de la Inspectoratului de Poliție al Județului Bihor, a fost eliberat din funcție de ministrul de Interne Dragoș Tudorache.