Kovesi: În dosarul EADS se lucrează ritmic. Vorbim de fapte săvârşite pe o perioadă de 7-8 ani. Nu este un dosar de soluţionat în 3 luni

Publicat: 17 05. 2015, 11:03

Dosarul EADS generează o anchetă de amploare a DNA și dezbateri la nivel internațional, a susținut Codruța Kovesi în cadrul emisiunii După 20 de ani de la PROTV. Aceasta  a mai declarat că sunt implicate mai multe state, la București s-au făcut deja mai multe audieri, iar zvonurile conform cărora afacerea va fi îngropată în sertarele anchetatorilor sunt false.

„În dosarul EADS se lucrează ritmic. Avem audieri. Sunt multe audieri care se fac şi s-au făcut. Se verifică documente. Avem cereri de asistenţă judiciară internaţională. Nu e doar un act material. Vorbim de fapte săvârşite pe o perioadă de 7-8 ani. Avem foarte multe acte de verificat. Nu este un dosar de soluţionat în 3 luni. Implică foarte mult persoane, fapte, documente. Nu pot să menţionez statele cu care colaborăm, din motive de confidenţialitate. Acordăm asistenţă tuturor statelor care ne solicită acest lucru”, a declarat Kovesi.