Klaus Iohannis, vizită de stat în Israel și Palestina. Șeful de la Cotroceni va fi însoțit și de soția sa (VIDEO)

Publicat: 06 03. 2016, 16:33
foto: striblea.ro

În perioada 6-11 martie, preşedintele României va face o vizită de stat în Israel şi Palestina, care fusese stabilită deja cu câteva luni de zile înainte, informează B1 TV.

Șeful statului a precizat că, în Israel, se va întâlni cu preşedintele acestei ţări, cu prim-ministrul, cu preşedintele Parlamentului şi cu alte oficialităţi. Iohannis va discuta și cu diaspora noastră de acolo.

Soţia preşedintelui, Carmen Iohannis, îl însoţeşte pe acesta în vizita de stat în Israel, cei doi urmând să se întâlnească luni cu patriarhul grec-ortodox al Ierusalimului, Teofil al III-lea şi să viziteze Biserica Sfântului Mormânt.

„Voi avea cel puţin o întâlnire cu diaspora noastră din Israel şi voi avea discuţii, cred eu foarte bune, care au scopul de îmbunătăţi relaţia dintre România şi Israel. Sunt foarte multe domenii în care avem colaborări bune, în care avem abordări comune. Cu această ocazie, voi face o vizită la Autoritatea din Palestina şi voi avea o întâlnire cu Preşedintele Autorităţii”, a precizat șeful de la Cotroceni.

 

#DIRECT_ONE_0v5xzp#