Klaus Iohannis, ședință la Cotroceni, de la ora 15.00, cu mai mulți membri ai Guvernului pe tema campaniei de vaccinare anti-COVID-19

Klaus Iohannis, ședință la Cotroceni, de la ora 15.00, cu mai mulți membri ai Guvernului pe tema campaniei de vaccinare anti-COVID-19
Foto. presidency.ro

Președintele Klaus Iohannis a convocat o ședință la Palatul Cotroceni pe tema vaccinării anticoronavirus. La discuții vor participa premierul și mai mulți membri ai Guvernului, precum și șeful campaniei naționale de imunizare anti-COVID-19.

Iohannis a convocat membri ai Guvernului la discuții pe tema vaccinării

Administrația Prezidențială a anunțat că Iohannis a convocat pentru azi, ora 15.00, o ședință la Palatul Cotroceni pe tema campaniei de vaccinare anti-COVID-19.

La discuții vor participa premierul Florin Cîțu, vicepremierii Dan Barna și Hunor Kelemen, ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novák, președintele Comitetului național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), Valeriu Gheorghiță, și secretarul de stat în Ministerul Sănătății Andrei Baciu.

Ședința are loc la câteva zile după ce au intrat în vigoare mai multe măsuri de relaxare și în contextul în care altele sunt avute în vedere, condiția fiind să fie îndeplinite țintele de vaccinare.

Pe 13 mai, șeful statului a enunțat noile obiective de imunizare. Se urmărește astfel vaccinarea a cinci milioane de români până la 1 iunie, 6 milioane până la 1 iulie și 7 milioane până la 1 august.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`