Klaus Iohannis se contrazice de trei ori în aceeași frază: Vreau cu Băsescu, dar fără Băsescu

Publicat: 16 09. 2014, 08:19
Foto: agerpres.ro

Candidatul ACL la Prezidențiale, Klaus Iohannis, s-a contrazis, luni seară, de trei ori în aceeași frază, în ceea ce privește relația sa cu președintele Traian Băsescu, scrie DC News.

Pe de o parte, Iohannis afirmă că nu înțelege de ce președintele TRaian Băsescu nu l-ar susține în turul doi, iar pe de altă parte susține că nu este discipolul șefului statului, fiind ”pur și simplu fără Traian Băsescu”.

„Eu cred că mă va susţine dacă intru în turul doi. Nu văd de ce nu. Acum indiferent de ce s-ar spune de Traian Băsescu, nu cred că cineva îl bănuieşte că ar fi politician de stânga, este clar un politician de dreapta şi atunci mi se pare absolut natural candidatul de dreapta”, a spus liderul PNL, întrebat dacă el consideră că va fi susținut de președinte în turul doi al alegerilor.

De asemenea, Iohannis a afirmat că nu se teme de niciunul din ceilalți candidați în cursa pentru Cotroceni.

Liberalul a precizat faptul că aceste catalogări conform cărora ar fi un discipol al lui Traian Băsescu reprezintă o încercare a PSD de a-l pune „într-un anumit colţ”.

„Nu sunt nici discipolul lui Traian Băsescu, nu sunt nici măcar urmaşul al lui Traian Băsescu, cum nu sunt nici împotriva lui Traian Băsescu, eu sunt pur şi simplu fără Traian Băsescu”, a spus Klaus Iohannis.