Klaus Iohannis, propus la MAI: Un lucru extrem de important pentru mine e impunerea legii (VIDEO)

Publicat: 07 02. 2014, 14:07

Klaus Iohannis, propunerea PNL pentru funcția de ministru al Internelor și de vicepremier, a declarat, vineri, în urma ședinței BPN, că are un obiectiv foarte important pe care îl va îndeplini, și anume, impunerea legii.

”Am ajuns fără să forțăm lucruruile și fără să ne dorim acest lucru în situația de a propune un număr mare de noi miniștri. Și noi ne-am dorit de multe ori să fim mai vizivbili la guvernare, să fim mai bine înțeleși”, a afirmat Iohannis.

”Am primit oferta din partea președintelui și am acceptat nominalizarea pentru postura de vicepremier și ministru al Ministerului de Interne”, a spus el.

”Ceea ce va trebui să fac acolo se poate descrie foarte siimplu: coordonare, fiindcă colegii mei m-au rugat să coordonez acțiunile guvernamentale ale miniștrilor liberali, ordonare, în ceea ce privește instituțiile statului care vor fi în subordinea mea”, a arătat Iohannis.

”Și un lucru extrem de important: impunerea legii. E o noțiune care se aude rar pe la noi. Suntem obișnuiți să apară legi cu o viteză amețitoare. De aceea cred că e foarte important să se impună respectarea acestor legi. Vă garantez că fac ceea ce fac pentur a îmbunătăți vizibilitatea componentei liberale din Guvern și de a îmbunătăți modul în care liberalii sunt văzuți”, a încheiat liberalul.

Klaus Iohannis, propus la MAI și ca vicepremier