Klaus Iohannis lansează în dezbatere publică programul „România Educată”: „Ca preşedinte asta mi-am propus pentru România – o societate bazată pe valori”

Klaus Iohannis lansează în dezbatere publică programul România Educată: Ca preşedinte asta mi-am propus pentru România - o societate bazată pe valori

Administraţia Prezidenţială a anunţat că miercuri va fi lansat în dezbatere publică rezultatele programului „România Educată”, iniţiat de preşedintele Klaus Iohannis.

Acest program reprezintă cea mai amplă şi de durată consultare publică desfăşurată în domeniul politicilor publice din educaţie, la dezbaterea acestuia participând peste 10.000 de persoane, iar la elaborarea documentelor lansate cu această ocazie au contribuit peste 60 de instituții publice, organizații neguvernamentale și reprezentanți ai actorilor din domeniu.

Redăm mai jos integral comunicatul de presă al Administraţiei Prezidenţiale:

Miercuri, 5 decembrie a.c., ora 17:00, la Palatul Cotroceni, va avea loc lansarea în dezbatere publică a rezultatelor proiectului „România Educată”, inițiat de Președintele României, domnul Klaus Iohannis.

Proiectul „România Educată” reprezintă cea mai amplă și de durată consultare publică desfășurată până acum în domeniul politicilor publice din educație. La dezbatere au participat peste 10.000 de persoane, iar la elaborarea documentelor lansate cu această ocazie au contribuit peste 60 de instituții publice, organizații neguvernamentale și reprezentanți ai actorilor din domeniu.

Acest demers exprimă dorința Președintelui României ca fiecare român să aibă ocazia de a contribui la proiect.

De asemenea, în cadrul evenimentului de la Palatul Cotroceni va fi lansat și site-ulproiectului, unde rezultatele vor fi disponibile pentru consultare și unde toți cei interesați sunt invitați să transmită opinii și sugestii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților
20:48 - Un român pe jumătate chinez a dat lovitura cu o afacere în Toronto: „The Mămăliga Kitchen. Da, a fost un mare succes”
20:48 - Calcul: Câți bani a primit în plus un pensionar, care are o vechime de 26 de ani pe cartea de muncă. Lista completă cu majorările de care au beneficiat seniorii
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%