Klaus Iohannis, mesaj către noul președinte al Comisiei Europene: „Aștept cu nerăbdare să cooperăm îndeaproape pentru o Europă mai puternică”

Klaus Iohannis, mesaj către noul președinte al Comisiei Europene: „Aștept cu nerăbdare să cooperăm îndeaproape pentru o Europă mai puternică”
Sursă foto: Facebook / Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a felicitat-o, marți seară, pe Ursula von der Leyen, după ce politicianul german a primit un vot pozitiv din partea Parlamentului European pentru ocuparea funcției de președinte al Comisiei Europene.

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! DIN PĂCATE, MIHAI CONSTANTINESCU… MEDICUL MONICA POP TOCMAI A CONFIRMAT ANUNȚUL TRIST (GALERIE FOTO)

„O felicit pe Ursula von der Leyen pentru că a fost aleasă drept președinte al Comisiei Europene. Aștept cu nerăbdare să cooperăm îndeaproape pentru o Europă mai puternică”, a scris șeful statului, în limba engleză, pe pagina sa de Facebook.

TRAGEDIE ÎN SHOWBIZ: FLORIN PASTRAMĂ A ANULAT NUNTA! A FĂCUT INFARCT! DIN NEFERICIRE, BRIGITTE… (GALERIE FOTO)

Așadar, Ursula von der Leyen a devenit, marți, prima femeie din istorie care conduce Comisia Europeană, după ce a fost nominalizată de Consiliul European și votată de către Parlamentul European, la capătul unui vot tranșat la limită – 383 de voturi „pentru”, 327 „împotrivă” și 22 de abțineri. (Detalii AICI)

DEZVĂLUIRI ȘOC DESPRE ANDREEA MARIN. ESTE VORBA DESPRE SINUCIDERE (GALERIE FOTO)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`