Klaus Iohannis, mesaj de Paștele Catolic: Urez credincioșilor sărbători binecuvântate, bună înţelegere şi prosperitate / Sacrificiile pe care le facem acum vor fi în curând răsplătite (VIDEO)

Klaus Iohannis, mesaj de Paștele Catolic: Urez credincioșilor sărbători binecuvântate, bună înţelegere şi prosperitate / Sacrificiile pe care le facem acum vor fi în curând răsplătite (VIDEO)
Captură Video - Administrația Prezidențială

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj special cu ocazia Paştelui Catolic. Acesta a admis că de un an traversăm o perioadă grea, din cauza pandemiei de coronavirus, dar a subliniat că împreună, având grijă unii de ceilalți, putem depăși cu bine această cumpănă.

Sacrificiile pe care le facem acum vor fi curând răsplătite și ne vom putea reîntâlni cu cei dragi, a mai spus Iohannis. „Tuturor credincioşilor care sărbătoresc duminică Sfintele Paşti, fie că sunt în ţară sau în comunităţile diasporei, le transmit sărbători binecuvântate, bună înţelegere şi prosperitate!”, a mai transmis șeful statului.

În final, Klaus Iohannis a urat ”Cristos a înviat!” în limbile română, maghiară şi germană.

Klaus Iohannis, mesaj de Paștele Catolic: Urez credincioșilor sărbători binecuvântate, bună înţelegere şi prosperitate / Sacrificiile pe care le facem acum vor fi în curând răsplătite

Mesajul președintelui Klaus Iohannis, de Paștele Catolic

„Tuturor credincioșilor care sărbătoresc duminică Sfintele Paști, fie că sunt în țară sau în comunitățile diasporei, le transmit sărbători binecuvântate, bună înțelegere și prosperitate! În aceste momente avem nevoie, mai mult ca oricând, de credința și speranța pe care Lumina Învierii ni le insuflă.

Traversăm de mai bine de un an o perioadă dificilă, provocată de pandemia de COVID-19, dar împreună, având grijă de sănătatea noastră și ocrotindu-i pe cei dragi, vom depăși cu bine aceste momente grele. Vă mulțumesc pentru solidaritatea și responsabilitatea de care ați dat dovadă în tot acest timp! Sunt convins că sacrificiile pe care le facem acum vor fi în curând răsplătite și ne vom putea reîntâlni, în siguranță, cu toți cei apropiați.

Aceste zile de sărbătoare, încărcate de profunde semnificații spirituale, să vă aducă liniște sufletească, armonie și generozitate față de semeni.

Cristos a înviat!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Frohe Ostern!”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei